Q&A

Financieel

Service kosten
Wat zijn de servicekosten en gebruikskosten?
De servicekosten zijn een algemene dekking voor het beheer van de gezamenlijke voorzieningen van Wilgenwold. Denk aan de tuinen, de wilgenlaantjes, parkeerplaatsen en water. Op dit moment is een richtbedrag opgenomen van €120-€150 per maand per huishouden.

De gebruikskosten hangen samen met het directe gebruik van de gedeelde voorzieningen door individuele bewoners. Deze niet-commerciële vergoeding is er voor het beheer en onderhoud. De hoogte van deze kosten dienen nog nader te worden bepaald.
Verkoopprijs
Wat zit er in de prijs voor mijn woning inbegrepen?
De koop van een woning in Wilgenwold bestaat uit de eigen woning met privétuin (VON) die gebruiksklaar wordt opgeleverd. Verder is inbegrepen het lidmaatschap van de Vereniging die haar leden toegang biedt tot Wilgenwold en de gedeelde voorzieningen voor privé, werk en Wilgenwold leven. De verkoopprijs is incl. btw.

Afhankelijk van het project zijn in de VON prijs geen keuken en/of dekvloer opgenomen. Dit kan je terugvinden in de brochure per project en de bijhorende meer,- minderwerk lijsten.
Betalingen & financiële verplichtingen
Wanneer betaal ik wat, en hoeveel?
Kijk voor de betaaltermijnen en financiële verplichting naar het betalingsoverzicht via de volgende link
Woning kopen
Hoe kan ik een woning kopen?
Koop belangstelling voor Wilgenwold start altijd met het tekenen van de Ontwikkelovereenkomst en de Deelnemersovereenkomst. Zodra er meer dan zes kopers zijn gaat het project door en zal dit worden aangemeld bij de gemeente Almere.
Terug naar boven

Wilgenerf

Vanaf € 349.000
Bekijk project

Wilgenwold

Vanaf € 455.000
Bekijk project

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Wilgenwold werkt samen met: