Q&A

Organisatie

CPO
In welke mate is Wilgewold een CPO project?
Wilgenwold is geen CPO-project (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Er is wél verwantschap met CPO omdat wij bewoners vroeg en gedurende het proces willen betrekken.

Bij CPO houdt een groep particulieren volledig zeggenschap over de uiteindelijk te realiseren woningen, met de bijbehorende risico’s. Dat is bij Wilgenwold niet het geval, daar ligt het risico bij de initiatiefnemer en de ontwikkelaar.
Eigendom
Van wie is het toekomstige project?
Het land in het project is eigendom van de VVE van Wilgenwold. De leden zijn haar bewoners. De bewoners zijn eigenaar van hun woning met privétuin: vrij op naam (VON). De gedeelde gronden en voorzieningen worden beheerd door haar leden in de woonvereniging.
Initiatiefnemer
Wie is de initiatiefnemer en met wie werkt zij samen?
Project in Green is de initiatiefnemer en projectontwikkelaar achter Wilgenwold. Zij werkt samen met het landschapsarchitecten bureau Karres+Brands, zij is verantwoordelijk voor de landschappelijke vormgeving van het project. Sustainer Homes en PLEKvoor zijn betrokken als architectenbureau en tevens de uitvoerder van de zeer duurzame woningen. Van Vulpen & Roozenburg uit Hilversum is betrokken als makelaar.

De overige adviseurs zijn bijvoorbeeld, een accountantskantoor, financieel specialisten en een notaris.
Terug naar boven

Projecten in Oosterwold

Wilgenwold

Woning excl. grond
Vanaf € 302.500
Bekijk project

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Wilgenwold werkt samen met: