bed in duurzame woning in oosterwold

Woningtypes Wilgenerf,
jij als middelpunt

De woningen van Wilgenerf worden ontworpen door PlekVoor. Deze huizen worden ontworpen met de gebruiker als middelpunt, letterlijk. Een klein huis geeft ruimte wanneer er een optimale relatie is met de belevingswereld van de bewoners. Dankzij een slim systeem zijn we in staat om een tijds- en plaatsonafhankelijk product te leveren dat altijd aanpasbaar is.

Type 1

Gebruiksoppervlak: ca. 70 m2
BVO: ca. 80 m2
Bruto kavel: ca. 640 m2
€ 349.000 von

Type 1 is een compacte woning van zo’n 70 vierkante meter. Perfect geschikt voor een stel of jong gezin. Door de ondersteunende functies van de woning zoals badkamer, techniek en keuken te centreren creëert men een zeer compacte lay-out. De woonkeuken geeft een prachtig uitzicht over het landschap door een grote pui aan de Westzijde van het huis. De dubbele openslaande deuren zorgen voor een makkelijke toetreding naar het terras waardoor men kan genieten van het buitengevoel.

De master bedroom van zo’n 16,5 vierkante meter baadt in de ochtendzon door middel van een enorme glazen pui met dubbele deuren. Een privé terras biedt de kans om hier heerlijk in de ochtend te genieten van een kopje koffie. Het is mogelijk om in Type 1 te kiezen voor een aantal opties. Zo kan men de master bedroom omtoveren tot twee kamers: een master bedroom en een kinderkamer. Daarnaast is er een mogelijkheid om de grote badkamer met bad in te ruilen voor een kleiner type met apart toilet.

Inclusief eigen grond, woning en aanleg van zowel de wegen, het parkachtige landschap als het water.

Bekijk plattegrond

Type 2

Gebruiksoppervlak: ca. 85 m2
BVO: ca. 100 m2
Bruto kavel: ca. 800 m2
€ 399.000 von

Type 2 is een ruim opgezette woning van zo’n 90 vierkante meter die van alle gemakken is voorzien. De diepe living voelt groot aan en heeft grandeur door de glazen pui van wel 10 meter lang. Hierbij is er een natuurlijke scheiding gemaakt tussen de keuken en het woongedeelte. Door de door de opzet in de breedte behoudt het een knus gevoel. Vanuit de living is het mogelijk om de study te betreden. De slaapvertrekken bestaan uit twee grote slaapkamers,

van respectievelijk 10 en 12 vierkante meter en een opslag. Ook in Type 2 is het mogelijk te kiezen voor een aantal opties. Zo kan men de master bedroom en de opslag omtoveren tot twee kinderkamers. Daarnaast is er een mogelijkheid de grote badkamer met bad in te ruilen voor een kleiner type met apart toilet. En is het een optie om een extra buitendeur te plaatsen aan de oostzijde van de study.

Inclusief eigen grond, woning en aanleg van zowel de wegen, het parkachtige landschap als het water.

Bekijk plattegrond

Type 3

Gebruiksoppervlak: ca. 101 m2
BVO: ca. 120 m2
Bruto kavel: ca. 960 m2
€ 449.000 von

Type 3 is de ruimste versie van de drie. De woning van 107 vierkante meter heeft een grote living van 35 vierkante meter met een open keuken van zo’n 20 vierkante meter. De L-vormige opzet heeft een fantastisch uitzicht over het landschap. Ook in Type 3 biedt de living toegang tot de study. De slaapvertrekken bestaan uit twee grote slaapkamers, van  respectievelijk 10 en 12 vierkante meter en

een opslag. Ook in Type 3 is het mogelijk te kiezen voor een aantal opties. Zo kan men de master bedroom en de opslag omtoveren tot twee kinderkamers. Daarnaast is er een mogelijkheid om de grote badkamer met bad in te ruilen voor een kleiner type met apart toilet. En is het een optie om een extra buitendeur te plaatsen aan de oostzijde van de study.

Inclusief eigen grond, woning en aanleg van zowel de wegen, het parkachtige landschap als het water.

Bekijk plattegrond

project oosterwold wilgenplek woning

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de makelaar? Hij helpt je graag verder!

Afspraak maken

cataloguswoning in oosterwold

Brochure aanvragen

Onze brochure bevat alle informatie die je wilt over Wilgenerf

Brochure aanvragen

duurzame woning wilgenplek in oosterwold

Woningen

duurzame woning wilgenwold

Brochure aanvragen

Wilgenerf

Vanaf € 349.000
Bekijk project

Wilgenwold

Vanaf € 455.000
Bekijk project

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Wilgenwold werkt samen met: