project wilgenwold kavels overzichtfoto

Kavels & Gebiedsinrichting Wilgenwold

De gemeenten Almere en Zeewolde werken samen met het Waterschap Zuiderzeeland, de provincie Flevoland en het Rijksvastgoedbedrijf als Werkmaatschappij Oosterwold aan een unieke vorm van gebiedsontwikkeling met ruimte voor 15.000 woningen. Ook bedrijven, kantoren, scholen en andere

voorzieningen kunnen zich hier vestigen. De overheid heeft geen wijk uitgedacht met straatnamen, rotondes, wegen en voorzieningen zoals scholen of winkels. Het zijn de toekomstige bewoners, bedrijven en instellingen zelf die bepalen hoe Oosterwold wordt ingericht.

kavels wilgenwold fase 1

Fase 1

kavels wilgenwold fase 2

Fase 2

kavels wilgenwold fase 3

Fase 3

Eén gebied,
individuele kavels

Alle kavels vormen samen één geheel. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen je eigen kavel en de gemeenschappelijke voorzieningen. De grootte van je kavel is afhankelijk van welk type woning je hebt gekozen.

Kavelindeling

In Oosterwold koop je een ‘bruto’ kavel. Om vervolgens een mooie groene wijk te maken rekenen wij alle percentages voor je uit en koppelen zaken als openbaar groen, de doorwaadbare zone, waterberging, afvalwaterverwerking en natuurlijk de buurtweg met omliggende kavels tot een landelijk, logisch en goed werkend geheel.

Kavel type 1

circa 880 m2

Kavel type 2

circa 1288 m2

Kavel type 3

circa 1568 m2

duurzame woning in oosterwold

Woningen

kavels oosterwold luchtfoto

Kavels

woning in almere oosterwold

Brochure aanvragen

Projecten in Oosterwold

Wilgenwold

Woning excl. grond
Vanaf € 302.500
Bekijk project

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Wilgenwold werkt samen met: