duurzame woningen in wilgenwold oosterwold

Woningtypes Wilgenwold,
duurzaam en doordacht

Wilgenwold werkt samen met Sustainer Homes, dat extreem duurzame woningen ontwikkelt. Vergeleken met de standaard woningen waarin staal en beton zijn verwerkt, veroorzaken de woningen van Sustainer Homes ruim 90% minder CO2-uitstoot, zowel tijdens het milieuvriendelijke productieproces als wanneer je er in woont. Dat is pas duurzaam!

Type 1

Gebruiksoppervlak: ca. 93 m2
Woning excl. grond
€ 302.500

De entree met ruime hal en garderobe biedt toegang tot het toilet met designfontein, twee slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer is circa 10 m2 groot en heeft ruimte voor inbouwkasten. De tweede slaapkamer is met 15.5 m2 ruimer en heeft ook ruimte voor inbouwkasten aan één zijde. De badkamer is
compact met een moderne inloopdouche en een royale wastafel. De ruime open woonkamer heeft een grote schuifdeur naar het overdekte terras. De luxe keuken heeft ruimte voor een kookeiland. Door de dubbele hoogte is er een optimaal gevoel van lucht en ruimte.

Inclusief eigen grond, woning en aanleg van zowel de wegen, het parkachtige landschap als het water.

Bekijk plattegrond

Type 2

Gebruiksoppervlak: ca. 144 m2
Woning excl. grond
€ 344.500

Kenmerkend onderdeel van de architectuur van de woningen van type 2 is de dakconstructie. Deze is zichtbaar in iedere ruimte en geeft een extra gevoel van lucht en ruimte. De woning wordt bereikt via de entree met een ruime garderobe. Deze is het startpunt van een middenas die de woning conceptueel in twee helften deelt: de slaapvleugel aan de rechterzijde en de woon- en leefvleugel aan de linkerzijde. Meteen rechts is de eerste slaapkamer; met een oppervlakte van bijna 16 m2 is deze ruim en licht. Een gehele zijde bestaat uit een wand die ruimte biedt voor plafond-

hoge inbouwkasten. Daar naast bevindt zich het moderne gastentoilet en de badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel. De technische ruimte bevat de technische installatie maar vervult ook de functie van berging. Op het einde van de as bevinden zich nog twee slaapkamers: eentje van een bescheiden 8,5 m2 met inbouwkast en een ruime slaapkamer van bijna 16 m2 met walk-in closet. De woonvleugel is ruim en licht. De keuken is in het hart geplaatst en vormt samen met de inpandige loggia een visuele scheiding tussen het eetgedeelte en de woonkamer.

Inclusief eigen grond, woning en aanleg van zowel de wegen, het parkachtige landschap als het water.

Bekijk plattegrond

Type 3

Gebruiksoppervlak: ca. 175 m2
Woning excl. grond
€ 388.000

Woningen van type 3 bestaan uit twee volumes die ogenschijnlijk in elkaar grijpen. Er is een laag blokvormig volume en het hoofdvolume met een dakconstructie. Deze is zichtbaar in iedere ruimte en geeft een extra gevoel van lucht en ruimte. Middels de ruime entree betreedt men het midden van de woning. De slaapkamers zijn aan weerszijden van de entree gepositioneerd. Aan de rechterzijde bevindt zich het moderne gastentoilet met designfontein en een kleine badkamer met ruime wastafel en inloopdouche. Verder zijn er twee ruime slaapkamers van respectievelijk 16 m2 en 18,5 m2, beide met ruimte voor inbouwkasten worden gebruikt. Deze heeft een eigen entree. 

Aan de andere zijde van de woning bevinden zich nog twee slaapkamers: een ruime slaapkamer van 18 m2 en een kleinere slaapkamer van 10 m2. Tevens bevindt zich hier ook een tweede badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en tweede toilet. Het woongedeelte is zeer ruim en licht van opzet; de verschillende woonfuncties lopen naadloos in elkaar over. Er is onder andere plek voor een kantoor aan huis, een study en een ruime woonkeuken met schiereiland. Het gevoel van ruimte wordt nog verder versterkt door de dakconstructie en het terras, verbonden aan de woonkamer. Binnen en buiten vloeien subtiel in elkaar over.

Inclusief eigen grond, woning en aanleg van zowel de wegen, het parkachtige landschap als het water.

Bekijk plattegrond

project oosterwold wilgenplek woning

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de makelaar? Hij helpt je graag verder!

Afspraak maken

cataloguswoning in oosterwold

Brochure aanvragen

Onze brochure bevat alle informatie die je wilt over Wilgenwold II

Brochure aanvragen

duurzame woning wilgenwold in oosterwold

Woningen

kavels in wilgenwold oosterwold almere

Kavels

duurzame woning wilgenwold

Brochure aanvragen

Projecten in Oosterwold

Wilgenwold

Woning excl. grond
Vanaf € 302.500
Bekijk project

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Wilgenwold werkt samen met: